Taka herbata na pewno was rozgrzeje w taka pogodę. Składniki: po kilka plasterków cytryny, pomarańczy i imbiru, kilka goździków, do posłodzenia: miód lub syrop (np. z kwiatów dzikiego bzu ). Na taki imbryk (4 średnie filiżanki) daję 2-3 torebki herbaty owocowej, wrzucam pozostałe składniki i czekam kilka minut, aż herbata się zaparzy. Glonojada znajdziecie w Krakowie na placu Matejki. Wrażenia pozytywne: jedzenie bardzo smaczne, duże porcje, ceny przystępne, bardzo miła obsługa, która w godzinach sz... czytaj dalej...
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).