Panierka Panko – co to jest i jak ją przygotować?
Panierka Panko – co to jest i jak ją przygotować?
Panko jest to panierka pochodząca z Japonii. Charakteryzuje się tym, że kawałki pieczywa użyte do jej wyrobu są znacznie większe niż te używane u nas. Dzięki panierce panko, obtoczone w niej mięso staje się znacznie bardziej chrupiące. Japońska panierka idealnie nadaje się do przygotowania filetów z kurczaka, kotletów schabowych, a nawet krewetek i warzyw. Panierkę […] Artykuł Panierka Panko – co to jest i jak ją przygotować? pochodzi z serwisu Blog kulinarny Pysiagotuje.pl . ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu PysiaGotuje.pl
Autor
KurkaNielotka
Na blogu KurkaNielotka znajdziesz zarówno przepisy na dania tradycyjne, jak i na kulinarne eksperymenty. Szybkie, tanie i smaczne dania z pewnością przypadną Ci do gustu. W serwisie znajdziesz także praktyczne porady związane nie tylko z gotowaniem, ale również z innymi czynnościami domowymi. Na stronie KurkaNielotka.pl na pewno znajdziesz coś dla siebie!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
deser, krewetki, desery, obiad, ciasto, mięso, kotlet, schabowe, kurczak, kotlety, pieczywo, filet z kurczaka, kurczak z warzywami, szybkie ciasto, tanie ciasto, szybki deser, szybki obiad, obiad na szybko, tani obiad, dania z kurczakiem
Inne przepisy z PysiaGotuje.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję