Papryki faszerowane kaszą jaglaną i mięsem mielonym

Papryki faszerowane kaszą jaglaną i mięsem mielonym

Papryki faszerowane kaszą jaglaną i mięsem mielonym

Aromatyczne papryki nadziewane farszem, to świetny pomysł na obiad albo kolację. Danie zawiera dużo warzyw, a w towarzystwie sosu czosnkowego tworzy ciekawą propozycję np. na imprezę. Pieczone papryki są miękkie i łączą się na talerzu z farszem, powodując wyjątkowe połączenie smaków. Papryki faszerowane kaszą jaglaną i mięsem mielonym 4 papryki czerwone ((lub zielone albo żółte)) 200 g mięsa mielonego 200 g pieczarek 100 g kaszy jaglanej 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 cebula 30 g tartej mozzarelli lub żó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy na widelcu

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Autor

Przepisy na widelcuPrzepisy na widelcu

Przepisy, potrawy i zdjęcia tworzone z pasją. Smaczne przepisy z kilku składników na zdrowe posiłki, dania na każdą okazję, przepyszne słodkości i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, mięso mielone, kasza jaglana, pieczarki, papryka faszerowana, tarta, sosy, sos czosnkowy, obiad, fit, kolacja, impreza, bez pieczenia, sos pomidorowy

Inne przepisy z Przepisy na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.