Przepis na : deser
Ekstra szybkie ale i eleganckie ciasteczka na każdą okazję. Proponuję przełożyć je masą niedługo przed podaniem aby ciasto było kruche i delikatne. Składniki: 1 gotowy blat ciasta francuskiego szklanka malin 150 g serka mascarpone ok.2 łyżki cukru pudru oraz do posypania Z ciasta wykrawamy szklanką kółka i pieczemy w 200 st.C ok 10 minut aż ciasto się zarumieni. Maliny miażdżymy widelcem i łączymy z serkiem mascarpone.Dodajemy cukier puder. Zimne kółeczka z ciasta przekrawamy wzdłuż na pół.Nakładamy masę i p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...