KHYAR BI LABAN - libańska mizeria

KHYAR BI LABAN - libańska mizeria

KHYAR BI LABAN - libańska mizeria

Przepis na : obiad

W ciepłych krajach wiedzą, jak się ochłodzić. Kyar bi laban jest idealnym dodatkiem do ostrych dań w upalne dni. Polecam zrobić tę arabską mizerię ze świeżą miętą. Ja niestety musiałam użyć suszonej...w sklepach ostatnio jej nie ma. Kolejna motywacją do uprawy własnych ziół ;). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZE... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Aleksandry

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kuchcikOla, 4 lipca 2013 11:50:03

bardzo lubię zwykłą mizerię, a takiej z przyjemnością spróbuję :)

Justyna Bąk, 4 lipca 2013 19:25:54

fajna odmiana po standardowej mizerii:)

potravel.pl, 4 lipca 2013 20:51:43

ze świeżą miętą, rewelacja:) Zapraszam do siebie a konkurs :)

nuta, 5 lipca 2013 19:59:07

Muszę tak zrobić następnym razem!

JustInka, 12 lipca 2013 10:11:35

Bardzo fajny pomysl. Uwielbiam mizerie, takiej musze sprobowac.