Pasta rzodkiewkowa

Pasta rzodkiewkowa

Pasta rzodkiewkowa

Pełna pysznych składników, idealna na kanapki pasta rzodkiewkowa. Bardzo szybka i łatwa w przygotowaniu a z jej dodatkiem tradycyjne kanapki będą smakować dużo lepiej. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Domowa pasta rzodkiewkowa jest przepyszna, a co najważniejsze można ją przygotować w 10 minut. Do przygotowania pasty potrzebować będziemy oczywiście rzodkiewki, jajek, żółtego sera, szczypiorku oraz odrobiny majonezu i jogurtu. Gorąco zachęcam Was do wypróbowania przepisu, bo pasta jest r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.