Papryka konserwowa

Papryka konserwowa

Papryka konserwowa

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Papryka konserwowa Papryka konserwowa na occie, inaczej też papryka marynowana to obowiązkowa pozycja na liście przetworów na zimę, zaraz po ogórkach kiszonych. Marynowana papryka czerwona jest bardzo łatwa w przygotowaniu i stanowi siewny dodatek do różnego rodzaju dań obiadowych, sałatek czy przekąsek. Jak zrobić paprykę konserwową? Przepis na paprykę marynowaną w occie jest naprawdę bardzo łatwy, a samo przygotowanie papryki marynowanej wcale nie jest pra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

PrzepiskiPrzepiski

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatki, sałatka, przekąski, ciasto, przetwory, zupa, ogórki, zapiekanki, obiad, kanapki, zapiekanka, impreza, prosta zupa, ogórki konserwowe

Inne przepisy z Przepiski.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.