Mizeria na zimę

Mizeria na zimę

Mizeria na zimę

Mizeria na zimę to świetny sposób na zachowanie cudownego smaku ogórków przez cały rok. Co najważniejsze mizeria ta jest bardzo szybka i łatwa do zrobienia. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Z ogórków gruntowych można przygotować wiele smacznych przetworów. Oczywiście najpopularniejsze są ogórki kiszone, czy konserwowe. Oprócz nich w każdej spiżarni powinny znaleźć się także inne smakołyki z ogórków. Polecam Wam tutaj szczególnie: Ogórki w miodzie do słoików Sałatka z ogórków teściowej Ogórki z k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepiski.pl

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.