Jajka to obowiązkowa pozycja na liście Wielkanocnego menu. Możemy je przygotować także na inne okazje, kiedy tylko najdzie nas na nie ochota. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jajka faszerowane brokułem to bardzo smaczna przekąska, do której przygotowania potrzebujemy zaledwie kilku składników. Potrzebny nam będzie oczywiście brokuł, mała cebula czerwona, odrobina majonezu no i oczywiście jajka. Cała przekąska jest banalnie prosta w przygotowaniu, a smakuje naprawdę rewelacyjnie. Z pewnością, po w... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...