Jagody ze słoika

Jagody ze słoika

Jagody ze słoika

Uwielbiam ten przepis za jego prostotę i błyskawiczne wykonanie. Jagody w sosie własnym robię na zimę w ilościach hurtowych - są idealne na bolący brzuszek dziecka, ale nadają się również na słodki posiłek, wystarczy dodać makaron. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosty przepis na

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.