Paluszki z łososia w cieście francuskim

Paluszki z łososia w cieście francuskim

Paluszki z łososia w cieście francuskim

Tą przekąskę testowałam na wigilijnym stole. Przepis publikuję już po świętach, ponieważ nie byłam pewna, czy będzie godna polecenia.  Teraz już mam pewność - zdecydowanie jest! Składniki: 800g surowego łososia 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 pęczek koperku 1 jajko sól i pieprz do smaku czarnuszka do posypania (może być też sezam) Przygotowanie: 1. Łososia kroimy w paski grubości ok. 1 cm i doprawiamy solą i pieprzem. 2. Ciasto francuskie rozwijamy i dzielimy na prostokąty w takiej ilości, ile mamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Prosto z Kotła

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję