Bardzo prosta w przyrządzeniu zupa typu krem. Łatwo się blenduje, ponieważ groszek ma bardzo miękką łupinę. Stąd też nie ma potrzeby przecierania zupy przez sito. Zupka o aksamitnej strukturze i bardzo delikatnym smaku zielonego groszku. Artykuł Zupa krem z zielonego groszku z fetą i pietruszką pochodzi z serwisu ProstePesto . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl