Placuszki twarogowe przygotowałam kilka razy zanim dopracowałam przepis, wreszcie opanowałam je do perfekcji. Wychodzą złociste z chrupiącą otoczką à la skorupka słynnego deseru Crème brûlée, natomiast w środku są puszyste i mięciutkie. Smakują delikatnie waniliową nutą, zdecydowałam się serwować je prosto – polane syropem klonowym i podane z drobno pokrojoną polską truskawką. Nic więcej nie trzeba, to spełnienie pysznej zachcianki. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Syrniki – pus... czytaj dalej...
Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl