Tradycyjne bezmięsne danie kuchni indyjskiej na wyciągnięcie ręki. Własnej roboty ser Paneer, do produkcji którego potrzebujesz jedynie mleka i soku z cytryny. Do tego aromatyczny sos z rozmaitymi hinduskimi przyprawami i ryż gotowany w kurkumie i goździkach. Miałam okazję degustować się Tikka Masala w jednej z hinduskich restauracji. Niezapomniany obiad okazał się inspiracją do stworzenia przepisu na moją własną indyjską potrawę, w niczym nie odbiegającą od oryginału. Rozkoszna i wyśmienita. Przepis może wydawać si... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl