Składniki: mała sałatka lodowa pęczek rzodkiewek pół zielonego ogórka 5-6 suszonych pomidorów oliwa z pomidorów, pieprz czarny mielony i ziołowy Przygotowanie: Sałatę umyć i pokroić w pasemka, umyte rzodkiewki pokroić na małe talarki, o obrany ogórek w słupki Składniki połączyć, dodać pokrojone pomidory, polać oliwą z tychże pomidorów, posypać pieprzem i wymieszać dokładnie &... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula