O tej porze roku bardzo smakuje mi rzodkiewka i seler naciowy, postanowiłam je połączyć :) Składniki : 7 rzodkiewek 4-5 gałązek selera naciowego szklanka kukurydzy z puszki ewentualnie 2-3 jajka ugotowane na twardo koperek majonez Przygotowanie : Kukurydzę osączyć, rzodkiewkę, jajka i seler naciowy pokroić w kostkę Składniki połączyć, dodać majonez i drobno pokrojony koper, dokładnie wymieszać Posypać lekko solą tuż przed podaniem. Mo... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula