Składniki : 10 średniej wielkości ugotowanych krótko pieczarek 4 jajka 2 ogórki kiszone lu konserwowe 2 średniej wielkości obrane ze skórki jabłka sól, pieprz, majonez P rzygotowanie : Pokrojone dość drobno pieczarki lekko odcisnąć, bo osączenie ich na sicie będzie nie wystarczające Ugotowane, obrane jajka pokroić w kostkę Ogórki również pokroić w kostkę i odcisnąć z nadmiaru soku Obrane jabłka pokroić dość drobno Składniki wymieszać, doprawić solą, pieprzem. Dodać majonezu i wymieszać całość.  ... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula