To jeszcze jedna prosta i łatwa do wykonania sałatka, wypróbujcie, polecam :) Składniki : mała puszka kukurydzy złocistej Bonduelle ( 212 ml opakowanie) tzw. bonduelki 2-3 gałązki selera naciowego majonez i jogurt, natka pietruszki Przygotowanie : Kukurydzę osączyć na sicie, umyte gałązki selera osuszyć i pokroić w cienkie paseczki Składniki połączyć, majonez zmieszać z jogurtem, polać i wymieszać ponownie. ... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula