Cieciorka z fasolką po bretońsku

Cieciorka z fasolką po bretońsku

  Drobna cieciorka jest smacznym urozmaiceniem tradycyjnej potrawy. Składniki na jeden obiad dla 5 osób. Skladniki: 250g suchej ciecierzycy 500 g suchej białej fasolki Pętko dobrej kiełbasy Przecier pomidorowy Majeranek, sól, pieprz Slodka lub ostra papryka w proszku olej Cieciorkę i fasolkę typu piękny jaś płuczemy i moczymy przez conajmniej 12 godzin a najlepiej poprostu zostawić na noc. Gotujemy w duzym garze w wodzie z majerankiem do miękkości. W tym czasie kroimy kiełbasę w kostkę i obsmażamy. Spr...

Czytaj dalej na blogu prawdziwe jedzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję