Cieciorka z fasolką po bretońsku
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Cieciorka z fasolką po bretońsku
Drobna cieciorka jest smacznym urozmaiceniem tradycyjnej potrawy. Składniki na jeden obiad dla 5 osób. Skladniki: 250g suchej ciecierzycy 500 g suchej białej fasolki Pętko dobrej kiełbasy Przecier pomidorowy Majeranek, sól, pieprz Slodka lub ostra papryka w proszku olej Cieciorkę i fasolkę typu piękny jaś płuczemy i moczymy przez conajmniej 12 godzin a najlepiej poprostu zostawić na noc. Gotujemy w duzym garze w wodzie z majerankiem do miękkości. W tym czasie kroimy kiełbasę w kostkę i obsmażamy. Spr...
Czytaj dalej na blogu prawdziwe jedzenieAutor
Mami
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, kiełbasa, obiad, biała kiełbasa
Inne przepisy z prawdziwe jedzenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję