Piruety na lodzie i wyjątkowe ciasteczka z Norwegii

Piruety na lodzie i wyjątkowe ciasteczka z Norwegii

Piruety na lodzie i wyjątkowe ciasteczka z Norwegii

Do oficjalnego początku zimy (przynajmniej tej kalendarzowej) jeszcze całkiem spory kawałek czasu nam został. Nie dane nam jednak jest cieszyć się złotą jesienią; zrobiło się pochmurno i deszczowo, poranne przymrozki działają na nerwy wszystkim nieszczęśliwym kierowcom nie posiadającym garażu (lub mającym za długi samochód, żeby się w nim zmieścić), a paskudne błocko zmienia spacery z psem w prawdziwie agroturystyczne wyprawy. Wszystko to jeszcze bym jakoś zniosła, z cieniem zaledwie nieskrywanej skargi, ale g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

gin

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, ciasto, czekolada, świąteczne przepisy, ciastka , kruche ciasteczka, do pracy, trufle, boże narodzenie, szybkie ciasto, świąteczne ciasteczka, ciasteczka swiateczne, ciastka orzechowe, orzechowe ciastka, ciasteczka waniliowe, kruche ciasta, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, drugie danie, ciasteczka z czekolada, masło orzechowe, gorąca czekolada, bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, dania na gorąco, ciasto na boże narodzenie

Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.