Marchewkowe pancakes... jak ciasto!

Marchewkowe pancakes... jak ciasto!

Marchewkowe pancakes... jak ciasto!

Te placuszki smakowały identycznie jak ciasto marchewkowe, które jadłam jakiś czas temu. Dzięki dodatkowi przyprawy korzennej zyskały piękny aromat, a za sprawą gotowanej marchewki - słoneczny kolor. Do tego mus z awokado słodzony syropem klonowym, trochę granatu dla przełamania słodyczy... i kubek aromatycznego latte. No właśnie - dzisiaj powiem Wam trochę o kawie, którą na co dzień pija przecież niemal każdy z nas! :) Marchewkowe korzenne pancakes podane z klonowym musem z awokado, pestkami granatu i latte Od t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poranek na słodko

Warto przeczytać

Jak zrobić idealne naleśniki?

Na temat pochodzenia naleśników i tego skąd się wywodzą nie ma jednoznacznych informacji, prawdopodobnie już w starożytności były przyrządzane podobno w Chinach i Europie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.