Sos z wołowiną, śliwkami węgierkami i rydzami z wolnowaru
Sos z wołowiną, śliwkami węgierkami i rydzami z wolnowaru
Dzień dobry!
Dawno nie zamieszczałam żadnego przepisu, ale jak Wam wspominałam na początku września, to był dość pracochłonny miesiąc, nie było zbytnio czasu na zdjęcia, gotowanie i pieczenie.
Trzeba to zdecydowanie zmienić, bo wierzę, że z niecierpliwością czekacie na nowe przepisy.
Dzisiaj chciałabym Wam zaprezentować wyborny sos, który możecie przygotować w wolnowarze (lub tradycyjnie, jeśli ktoś nie posiada tego urządzenia). Jest aromatyczny i jesienny, śliwki węgierki dają mu fajną słodycz, a po... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść
Autor
Poracośzjeść
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, wołowina, śliwka, por , pieczenie, mięso, kasza, mięsa pieczone
Inne przepisy z Pora coś zjeść
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję