Zupa ze szparagami

Zupa ze szparagami

Zupa ze szparagami

Przepis na : obiad

Dzisiaj polecam zupę ze szparagami Zupa ze szparagami Składniki na dwie porcje jako ¼ łodygi selera naciowego 250 g szparagów łyża oliwy 500ml gorącego bulionu sól Wykonanie Jajko ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i drobno posiekać. Zmieszać z posiekanym selerem naciowym, doprawić szczypta soli. Odłamać zdrewniałe końcówki szparogów. Pozostałą część szparagów dobrze wypłukać i obrać. Oczyszczone szparagi pokroić na kawałki 2-2,5 centymetrowe kawałki. W garnku rozgrzać oliwę, dodać pokrojone szparagi i podsmaż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pomysłowa kuchnia

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.