Makaron z pieczarkami i sosem śmietanowo-parmezanowym

Makaron z pieczarkami i sosem śmietanowo-parmezanowym

Makaron z pieczarkami i sosem śmietanowo-parmezanowym

Przepis na : obiad

Czas przygotowania: 30 minut Drukuj Makaron z pieczarkami i sosem śmietanowo-parmezanowym By Piotr 14 września 2018 Składniki: makaron - 250g (u mnie farfalle) pieczarki - 200g śmietana 30% - 250ml masło - 1,5 łyżki szalotka - 1 niewielka czosnek - 1 ząbek, przeciśnięty przez praskę parmezan - ok. 100g, startego papryka słodka - szczypta papryka ostra - szczypta sól, pieprz Wykonanie: Makaron gotujemy al dente. Na patelni rozgrzewamy masło z łyżką oleju i podsmażamy na nim drobno posiekaną szalotkę oraz czos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pogotujmy.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.