,,Różyczki z ciasta francuskiego’’
,,Różyczki z ciasta francuskiego’’
Róże z ciasta francuskiego i wędlinką to smaczna i efektownie wyglądająca przekąska idealna na przyjęcia, kinderbale czy nawet jako przystawka na kolację. Gdziekolwiek się nie znajdą będą zdobić półmiski i wzbudzać zainteresowanie wśród gości. Składniki: • 1 ciasto francuskie • 30 dag wędliny Wykonanie: Ciasto francuskie kroimy wzdłuż na paski o szerokości około 1 cm. Na pasku układamy półplasterki wędliny, zawijamy i pieczemy 12 minut w 220 stopniach. Upieczone świetnie smakują z ketchupem lub sosem czosnkowym. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria
Autor
aga20101
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto, ciasto francuskie, przekąska, sosy, kolacja, sos czosnkowy, przystawki, przekąski
Inne przepisy z Podróż w kulinaria
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję