,,Różyczki z ciasta francuskiego’’

,,Różyczki z ciasta francuskiego’’

,,Różyczki z ciasta francuskiego’’

Róże z ciasta francuskiego i wędlinką to smaczna i efektownie wyglądająca przekąska idealna na przyjęcia, kinderbale czy nawet jako przystawka na kolację. Gdziekolwiek się nie znajdą będą zdobić półmiski i wzbudzać zainteresowanie wśród gości. Składniki: • 1 ciasto francuskie • 30 dag wędliny Wykonanie: Ciasto francuskie kroimy wzdłuż na paski o szerokości około 1 cm. Na pasku układamy półplasterki wędliny, zawijamy i pieczemy 12 minut w 220 stopniach. Upieczone świetnie smakują z ketchupem lub sosem czosnkowym. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję