,,Rolada z łopatki z pieczarkami i papryką”

,,Rolada z łopatki z pieczarkami i papryką”

,,Rolada z łopatki z pieczarkami i papryką”

Na wielkanocnych stołach królują mięsa i pieczenia. Chcesz zaskoczyć gości wykwintnym smakiem? Pieczeń można podawać na ciepło jak i na zimno zastępując wędliną. Składniki: 1/2 kg łopatki bez kości 20 dkg pieczarek 1 papryka czerwona sól ,pieprz, ostra czerwona papryka, słodka czerwona papryka, majeranek, 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 jajko Przygotowanie: Cebulę i pieczarki kroimy w drobną kosteczkę, szklimy na rozgrzanej patelni. Paprykę również kroimy w kostkę i smażymy na osobnej patelni. Wszystkie składnik... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.