Prawdziwa konfitura z malin

Prawdziwa konfitura z malin

Prawdziwa konfitura z malin

Prawdziwa konfitura z malin… obłędna, słodka, ale nie jest mdląca, lekko kwaskowa. Gęsta, ale nie sztywna. Niedawno przedstawialiśmy Wam przepis na prawdziwą konfiturę z czarnych porzeczek pisząc, że jest najlepsza na świecie. Ta prawdziwa konfitura z malin jest tak samo przepyszna! Szczerze mówiąc to bez żadnej z nich nie jesteśmy w stanie przeżyć jesieni i zimy :) Prawdziwa konfitura z malin – tylko owoce i cukier, żadnych konserwantów; do tego prosta w przygotowaniu. Koniecznie spróbujcie. Składn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.