Potrawka z mięsa drobiowego chyba wpisała się w nasz polski jadłospis na stałe a szczególnie w poniedziałki. Jak zrobić potrawkę by smakowała zawsze i niezmiennie? Tym prostym przepisem podsuwam pomysł na potrawkę, która mam nadzieję posmakuje Wam jak i mnie posmakowała. Podałam tu konkretne proporcje, ale kiedy zostanie mięso z gotowania rosołu i odrobina rosołu … Czytaj dalej Potrawka z mięsa drobiowego Pani Tereski Artykuł Potrawka z mięsa drobiowego Pani Tereski pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją .... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.