PASTA Z KISZONEJ KAPUSTY I PIECZAREK

PASTA Z KISZONEJ KAPUSTY I PIECZAREK

PASTA Z KISZONEJ KAPUSTY I PIECZAREK

Pasta z kiszonej kapusty? Brzmi dziwnie ale smakuję rewelacyjnie. Na kanapce, w naleśniku, w paszteciku. Bardzo ważnym elementem w przygotowaniu pasty jest dokładne wyciśnięcie kapusty z kwasu, ma być sucha, zmielona na gładką masę. Składniki: 0,5 kg kapusty kiszonej  250 g pieczarek  ząbek czosnku  łyżeczka majeranku sól, pieprz ziołowy  olej do smażenia  Sposób przygotowania: Kapustę ugotować do miękkości, wystudzić, bardzo dobrze wycisnąć z soku.Pieczarki podsmażyć na oleju razem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu pieprzny smaczek

Autor

PIEPRZNY SMACZEKPIEPRZNY SMACZEK

Artystka :-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, pasty, pasta, kapusta kiszona, paszteciki, pieczarki, pieczywo, kanapki, naleśniki, naleśnik, krokiety, paszteciki z kapustą, naleśniki z pieczarkami, krokiety z pieczarkami

Inne przepisy z pieprzny smaczek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.