Przepis na : deser
Ciasto porzeczkowe to efekt dalszego opróżniania zawartości zamrażalnika przed zbliżającym się nowym sezonem owocowo-warzywnym. Pyszne kwaskowate ciasto sprawiło, że czekam z niecierpliwością na tegoroczne porzeczki. Niestety białe przegrały walkę z zimą ale mam nadzieję, że czerwone i czarne zaowocują co najmniej tak samo jak w tamtym roku. Zapraszam na kawałeczek Kwaśnego Jacka do kawki Kwaśny Jacek – ciasto porzeczkowe Ciasto 2 szkl mąki 0,5 szkl cukru pudru 1/3 kostki zimnego masła 1 jajko łyżeczk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni