Pikantny makaron w stylu tajskim z czerwonym curry i masłem orzechowym

Pikantny makaron w stylu tajskim z czerwonym curry i masłem orzechowym

Pikantny makaron w stylu tajskim z czerwonym curry i masłem orzechowym

Przepis na : obiad

Kiedy zaczynałam studia jednocześnie rozpoczęłam swoją podróż kulinarną. Na początku moje potrawy sprowadzały się do dań z torebek, mrożonych warzyw i półproduktów. Z czasem jednak zaczęłam poznawać przyprawy i ich zastosowanie, dobierałam smaki i łączyłam je ze sobą w niekonwencjonalny sposób. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i wprowadziłam dietę wegetariańską. Tak krok po kroku doszłam do momentu, w którym jestem teraz czyli do prowadzenia bloga i dzielenia się moimi przepisami, spostrzeżeniami i wskazówkami.&nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pełna Lodówka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.