Smoothie kokosowo-jabłkowe

Smoothie kokosowo-jabłkowe

Smoothie kokosowo-jabłkowe

  Na 1 porcję: 200 ml schłodzonego mleka kokosowego 1 duże jabłko 1 łyżka zarodków pszennych Jabłko myjemy i kroimy na małe kawałki usuwając gniazdo nasienne (nie obieramy ze skóry). Wrzucamy do blendera, dodajemy mleko kokosowe i zarodki pszenne. Blendujemy do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelewamy do szklanki, podajemy. SMACZNEGO :-) Dziś z racji wieczorowej pory pobiegłam w miasto (nie cierpię). Na szczęście po 19:00 było już w miarę czym oddychać i wyszły ładne 4 km :-) A po bieganiu lekka kol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.