Francuska plecionka z mięsem
Francuska plecionka z mięsem
Ciasto francuskie po raz kolejny :-) Tym razem z mięsem z rosołu, boczkiem i cebulą - mocno sycące danie, które świetnie komponuje się z miksem chrupiących, świeżych sałat. Dobre na kolacje lub na obiad ;-) Francuska plecionka z mięsem FRANCUSKA PLECIONKA Z MIĘSEM Na 4 porcje: 1/2 dużego opakowania ciasta francuskiego 200 g wędzonego boczku 150 g mięsa wołowego z rosołu 2 duże cebule 1 łyżka smalcu pieprz czarny Cebule obieramy, sie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni
Autor
peggiwkuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, francuskie, ciasto, boczek, rosół, ciasto francuskie, mięso mielone, ciasto francuskie, sałata, mielone, obiad, kolacja, przekąski, zapiekanki, zapiekanka, mięsa pieczone, zapiekanka z mięsem , szybkie przekąski, szybkie ciasto, pieczeń z mięsa mielonego, pieczony boczek, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad
Inne przepisy z peggiwkuchni
Dodaj komentarz