Francuska plecionka z mięsem

Francuska plecionka z mięsem

Francuska plecionka z mięsem

Ciasto francuskie po raz kolejny :-) Tym razem z mięsem z rosołu, boczkiem i cebulą - mocno sycące danie, które świetnie komponuje się z miksem chrupiących, świeżych sałat. Dobre na kolacje lub na obiad ;-) Francuska plecionka z mięsem FRANCUSKA PLECIONKA Z MIĘSEM Na 4 porcje:    1/2 dużego opakowania ciasta francuskiego    200 g wędzonego boczku    150 g mięsa wołowego z rosołu    2 duże cebule    1 łyżka smalcu    pieprz czarny Cebule obieramy, sie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu peggiwkuchni

Autor

peggiwkuchnipeggiwkuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, francuskie, ciasto, boczek, rosół, ciasto francuskie, mięso mielone, ciasto francuskie, sałata, mielone, obiad, kolacja, przekąski, zapiekanki, zapiekanka, mięsa pieczone, zapiekanka z mięsem , szybkie przekąski, szybkie ciasto, pieczeń z mięsa mielonego, pieczony boczek, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad

Inne przepisy z peggiwkuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.