Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Możesz własnoręcznie przyrządzić sandacza w piekarniku. Najpierw należy pokroić sandacza. Dzięki temu jego gorzki smak pozostanie nienaruszony. Następnie dodaj do dania dowolne warzywa. Jeśli użyjesz sosu śmietanowego, soku z cytryny i kwaśnej śmietany, sandacz stanie się jeszcze bardziej soczysty. Pieczenie sandacza w piekarniku trwa około 40-50 minut. Aby uzyskać złocistą skórkę, otwórz folię na chwilę przed końcem pieczenia. Martinigany Hodowcy ryb poświęcają wiele uwagi opracowywaniu protokołów hodowli sandacza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Patchwork

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję