Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Pieczony sandacz z warzywami – Obiad w 30 minut

Możesz własnoręcznie przyrządzić sandacza w piekarniku. Najpierw należy pokroić sandacza. Dzięki temu jego gorzki smak pozostanie nienaruszony. Następnie dodaj do dania dowolne warzywa. Jeśli użyjesz sosu śmietanowego, soku z cytryny i kwaśnej śmietany, sandacz stanie się jeszcze bardziej soczysty. Pieczenie sandacza w piekarniku trwa około 40-50 minut. Aby uzyskać złocistą skórkę, otwórz folię na chwilę przed końcem pieczenia. Martinigany Hodowcy ryb poświęcają wiele uwagi opracowywaniu protokołów hodowli sandacza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Patchwork

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.