Przepis na : obiad
Tym razem potrawa skrojona na nasze czasy, bo tania i bardzo smaczna. Tak przygotowane skrzydełka smakują wyśmienicie nie tylko na ciepło do obiadu, ale również na zimno na kolację. Mięso jest soczyste i idealnie doprawione. SKŁADNIKI 1 kg skrzydełek kurzych 2-3 łyżki oleju rzepakowego 200 g ryżu 50 ml soku z kiszonych buraków sól, świeżo mielony pieprz 1 brokuł Marynata: 1/2 filiżanki zaparzonej mocnej kawy 2 łyżeczki soli morskiej 1/2 łyżeczki chili 1 łyżeczka świeżo mielonego pieprzu 2 łyżeczki słodkie... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...