Przepis na : obiad
Pieczarki faszerowane są fajną i smaczną alternatywą dla tradycyjnego mielonego. Mogą być świetnym dodatkiem do obiadu czy pyszną przekąską. Równie dobrze smakują na ciepło jak i na zimno. Można je też upiec w piekarniku, będą mniej kaloryczne ;-) Zapraszam!!! Składniki: 15 szt. większych pieczarek, 0,5 kg mięsa mielonego, 1 cebula, sól, pieprz, 3 łyżki bułki tartej, 1 jajko, kawałek sera żółtego lub kostka serka topionego, olej/oliwa do smażenia Wykonanie: Mięso mielone przekładamy do... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, piec i robić wszystko co jest z tym związane. Najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z kuchni. Każda wolną chwilę poświęcam na gotowanie. Działa to na mnie relaksująco, odprężająco pozwala mi zapomnieć o wszystkich moich smutkach.
Postanowiłam podzielić się z Wami moimi kulinarnymi osiągnięciami i dlatego powstał blog Passion-of-cooking. Oprócz tego chciałam zebrać wszystkie przepisy w jednym miejscu tworząc moją książkę kucharską;-)
Na łamach mojego bloga będziecie mogli śledzić moje kulinarne poczynania. Zachęcam również do próbowania moich przepisów.
Wszystkie przepisy, które zamieszczę będą przyrządzone przeze mnie a wypróbowane przez męża i przyjaciół;-)