Przepis na : obiad
Krem z pieczonych pomidorów to idealna zupa na koniec lata i początek jesieni, bo właśnie wtedy pomidory są najlepsze. Zupa jest naprawdę pyszna i aromatyczna. Dzięki temu, że pomidory wcześniej zostały upieczone to w zupie bardziej wyczuwa się ich naturalną słodycz. Inne pomysły na zupy-krem znajdziecie TUTAJ . Składniki: 6 dużych pomidorów 2 białe cebule 3 ząbki czosnku kilka gałązek tymianku kilka listków bazylii sól, pieprz 2 łyżki oliwy 0,5 – 1 litr bulionu warzywnego Wykonanie: Piekarnik roz... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...