Potrawka jesienna z kurczaka i kapusty pekińskiej.

Potrawka jesienna z kurczaka i kapusty pekińskiej.

Potrawka jesienna z kurczaka i kapusty pekińskiej.

Przepis na : obiad

Pyszne danie obiadowe idealne na grzybowy sezon. Pieczarki zastąpić możecie świeżymi grzybami leśnymi, które dodadzą temu daniu, wspaniałego smaku i aromatu. SKŁADNIKI: PIERŚ Z KURCZAKA PO JEDNEJ CZERWONEJ I ZIELONEJ PAPRYCE NIEDUŻA KAPUSTA PEKIŃSKA KILKA GRZYBÓW LEŚNYCH LUB PIECZAREK SZKLANKA BULIONU 1 CEBULA 2 ZĄBKI CZOSNKU 1 LIŚĆ LAUROWY 2 ZIARNA ZIELA ANGIELSKIEGO 1 ŁYŻKA KONCENTRATU POMIDOROWEGO 1 PŁASKA ŁYŻKA MĄKI PIEPRZ I SÓL DO SMAKU OLEJ DO SMAŻENIA ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO OBEJRZENIA FILMU WYKONANIE:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pani M - kuchnia smakowita

Autor

Monika Monika

Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kapustą, kapusta pekińska, kurczak, pieczarki, potrawka, pierś z kurczaka, obiad, czerwona kapusta, potrawka z kurczaka

Inne przepisy z Pani M - kuchnia smakowita

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.