Chleb piwny z miodem i rozmarynem.

Chleb piwny z miodem i rozmarynem.

Chleb piwny z miodem i rozmarynem.

Chleb, który zrobisz w 5 minut, bez wyrabiania i wyrastania, bez drożdży. Aromatyczny i pełen smaku. Świetnie będzie smakował ze smalcem i kiszonym ogórkiem. Idealny do piwa. Smakować również będzie wybornie z wędlinami lub jako dodatek do deski serów. Składniki: 500 g maki pszennej typ 550 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka soli 3 łyżki miodu 350 ml piwa np.: IPA 60 g masła 1 -2 łyżki suszonego rozmarynu Zapraszam również na film z instrukcja krok po kroku. Wykonanie: Do miski przesiać mąkę, dodać pros... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pani M - kuchnia smakowita

Autor

Monika Monika

Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciasto, mak, ogórki, chleb na drożdżach , ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Pani M - kuchnia smakowita

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.