Meksykańskie placki z cukinii i kukurydzą z salsą

Meksykańskie placki z cukinii i kukurydzą z salsą

Meksykańskie placki z cukinii i kukurydzą z salsą

Mimo iż przepis pochodzi z Meksyku, to te placki są bardzo delikatne i zaskoczą każdego smakiem. Są one bardzo podobne do placków z kukurydzą , które były już wcześniej opisywane. Bardzo ważnym elementem wyróżniającym je na tle innych podobnych placków, jest dodatek salsy z awokado, która jest jednym z najbardziej charakterystycznych dodatków kuchni meksykańskiej. Meksykańskie placki z cukinią i kukurydzą z salsą Placki 50 g masła 0,5 szklanki mleka 0,75 szklanki mąki puszka kukurydzy 1,5 cukinii 2 jajka 0,5 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PanGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję