Jajka faszerowane są pyszne, a przygotowanie ich nie jest trudne. Nie może ich zabraknąć na śniadaniu Wielkanocnym oraz jako przystawka na kolacji Wigilijnej. Doskonale sprawdzą się również na innych okazjach. Można je podawać jako przystawkę lub dodatek do dań głównych. Uwielbiane przez dzieci jak i dorosłych, w kilka minut znikają z talerza. Do przygotowania farszu wystarczy zaledwie z kilka podstawowych i tanich składników. Print Jajka faszerowane pieczarkami Course Na święta, Przekąska, Przystawka Cuisine Po... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...