Tymbaliki makaronowe z parmezanem

Tymbaliki makaronowe z parmezanem

Tymbaliki makaronowe z parmezanem

Tymbaliki są świetnym pomysłem na przyjęcie! Proste składniki podane w nietypowy sposób sprawiają , że goście będą zachwyceni. Odsmażone na drugi dzień smakują równie rewelacyjnie a chrupiąca skórka zachwyca nawet najbardziej wybrednych smakoszy!SKŁADNIKI:TYMBALIKI:* makaron świderki – 70 g* makaron pełnoziarnisty spaghetti – 70 g* makaron szpinakowy wstążki – 70 g* olej Kujawski czosnkowo-bazyliowy – 3 łyżki* żółtko – 1 szt* parmezan – 50 g* sól – 1 łyżeczkaSOS:* ole... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.