Przepis na : śniadanie
Share Pinterest Print Pasta z fasoli z suszonymi pomidorami , a także z podsmażoną cebulką z czosnkiem i odrobiną aromatycznych przypraw. Pyszne wegańskie smarowidło na kanapki. Do przygotowania pasty użyłam fasoli z puszki, więc przygotujecie ją w kilka chwil. Idealnie sprawdzi się dla niespodziewanych gości Polecam również spróbować smalec z fasoli , oczywiście podany z ogórkiem kiszonym. Pasta z fasoli z suszonymi pomidorami Składniki: 2 puszki białej fasoli (2 x 400 g) 1/2 słoiczka suszonych pomidorów w... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...