Przepis na : deser
Składniki 4 suche wafle 300 g białej czekolady 50 g masła 4 łyżki mleka skondensowanego niesłodzonego 2 "duże" łyżki miodu 100 g migdałów bez skórki polewa: 100 g białej czekolady 3 łyżki mleka skondensowanego 50 g uprażonych płatków migdałowych Przygotowanie Migdały posiekajcie dosyć drobno, możecie zmiksować (byle nie na mąkę). W rondlu roztopcie czekoladę razem z mlekiem, masłem i miodem. Dokładnie wymieszajcie na gładką masę, dodajcie posiekane migdały. Ciepłą masę rozsmarujcie na waflach. Przygniećcie czymś cię... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...