J esień rozgościła się już na dobre i niestety robi się coraz zimniej. Nie wiem jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie jesiennych wieczorów bez kubka gorącej herbaty, wzbogaconej odpowiednimi dodatkami Jednymi z moich ulubionych dodatków są miód i pigwa. Tym bardziej, że owoce pigwy są bogatszym źródłem witaminy C, niż cytryny. Nie na darmo więc, pigwa nazywana jest polską cytryną. Dlatego dzisiaj przychodzę do Was z moim przepisem na pigwę do herbaty, do której postanowiłam dodać również imbir i goździki. Oba te do... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Cześć! :)
Mam na imię Magda i jestem nieanonimową Kosmetykoholiczką :D oraz wielką Gadżeciarą, Wielbicielką dobrej kawy, Miłośniczką kotów i niepoprawną Optymistką ;)
Na co dzień Specjalistka do zadań specjalnych. Po godzinach Blogerka z milionem pomysłów na minutę. Prowadzę bloga http://okiemblondynki.pl -subiektywnie o kosmetykach, lifestyle'u, testowaniu i zdrowym trybie życia :) bezglutenowej.