Wędzone półtuszki kurczaka z ziołowej marynaty, domowe wyroby Wędzone półtuszki , zresztą jak każdy wędzony kawałek kurczaka to po prosu niebo na talerzu. Od dziecka uwielbiam ten rodzaj przygotowania kurczaka . Wędzony drób nie ma sobie równych , wspaniale smakuje na ciepło zaraz po wyjęciu z wędzarki lub na zimno na kanapkach czy w sałatce .. Możliwości wykorzystania jest dużo , a mięsa zawsze za mało Uwielbiam wędzić , mam wtedy błogi święty spokój , bo nikt nie chce się zbliżać żeby nie śmierdzieć dymem A ja ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...