Przepis na : kolacja
” Pasta in Polacco „ Pasta in Polacco , to makaron po polsku , czyli po mojemu Taka domowa misz-maszowa , interpretacja kuchni włoskiej z polskimi dodatkami ( boczuś ) Danie jest proste i na pewno się uda , no bo co ma się nie udać w makaronie z sosem ? Doskonałe na obiad , nie wymaga zbytnich zdolności kulinarnych , a pyszne Dzisiaj krótko , bo jakoś wena ucięła sobie drzemkę , zołza jedna Składniki dla 3 – 4 osób : 2 pojedyncze piersi z kurczaka 1 puszka krojonych pomidorów 2 strąki czerwo... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...