Królik duszony w białym winie prosty przepis

Królik duszony w białym winie prosty przepis

Królik duszony w białym winie prosty przepis

Przepis na : obiad

5/5 - (3 votes) Królik duszony w białym winie prosty przepis Królik to jedno z moich ulubionych mięs. Zalicza się tak jak drób do mięs białych, mimo że z kurczakiem, nie ma nic wspólnego. Nic? No właśnie nie do końca, bo smak mięsa królika to taki soft kurczak Jeszcze delikatniejszy, jeszcze bardziej soczysty.. Po prostu pyszny ! Przygotowanie królika jest proste. Trzeba tylko pamiętać, iż jest to mięsko delikatne i nieumiejętnie potraktowane, może być suche. Świetnym sposobem na udany obiad jest użycie do du... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.