Przepis na : obiad
Drobiowe nadziewane „Maczugi ” , super obiad Drobiowe maczugi , niczym maczugi jaskiniowca , utorowały sobie drogę do naszej kuchni siłą … większości . To potrawa dla cierpliwych . Dość kłopotliwie się ją składa , wręcz wkurzająco , ale efekt końcowy wart jest nawet kilku przekleństw w trakcie pracy . Jak to w moim przypadku przebiegło Cóż za często robić nie będę , ale skoro już doznałam przebłysku geniusza , to cóż , zrobiłam , usmażyłam ,przeżyłam … Veni , vidi , vici …. kied... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...