„Bizony” nadziewane kotlety z karkówki

„Bizony” nadziewane kotlety z karkówki

„Bizony” nadziewane kotlety z karkówki

Przepis na : obiad

„Bizony” nadziewane kotlety z karkówki Bizony – skąd ta nazwa , otóż moje dziecię, jak zobaczyło ich wielkość krzyknęło : ” jakie bizony !”, zapewne, miał na myśli byka , ale cóż ..krowa jak krowa, każda taka sama – duża " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" / Więc bizony się przyjęły, zarówno w nazwie jak i w jadłospisie . Bizon jest zrobiony z wieprza , a konkretnie z karkówki , ciut mało fartownie , no ale dziecięca wyobraźnia jest prawie jak moja kuch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.